Ultima Ora

10:44 Enache, secundul lui Andrieș la echipa de senioare a CSM Târgu-Jiu

Andrei Enache va fi secundul lui Liviu Andrieș, în viitorul sezon, la echipa de senioare a CSM Târgu-Jiu, anunță site-ul oficial al clubului.

Andrei Enache a pornit la drum imediat ce proiectul CSM Târgu Jiu a început să prindă viaţă. A luat în primire Grupa de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Sub comanda tânărului antrenor, junioarele handbaliste de la CSM Târgu Jiu, aflate la primul sezon din istoria clubului la acest nivel, au obţinut calificarea în următoarea fază a competiţiei. Din păcate, din cauza pandemiei, nu se va mai juca faza a doua a competiţiei juvenile. Dar, putem spune că munca lui şi a elevelor sale nu a fost în zadar. Multe dintre elevele sale pot face, în scurt timp, pasul către echipa de senioare. Pentru a asigura mai bine tranziția acestora către echipa mare, antrenorul formației de junioare 3, Andrei Enache a devenit secundul lui Liviu Andrieș pentru viitorul sezon.

„La echipa de Divizia A feminin, antrenor secund din acest sezon va fi Andrei Enache. El va rămâne, în continuare, antrenor la echipa de junioare 3. Este un antrenor foarte calificat, un profesionist care muncește. Vrem să facem mai ușor trecerea acestor junioare spre seniorat și, atunci, obligatoriu va fi secundul lui Liviu Andrieș. Ne-am înțeles, ei sunt buni prieteni și ajutorul va fi mai mare” a anunțat directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ.

„Am fost foarte entuziasmat și onorat de propunerea venită din partea conducerii clubului și am simțit că a venit ca o apreciere a muncii mele depusă încă de la începutul acestui proiect. În ceea ce privește colaborare cu Liviu Andrieș, chiar am avut o întâlnire în care am discutat anumite aspecte și am convingerea că vom avea o colaborare foarte bună pentru că, să nu uităm, amândoi avem în spate o experiență extrem de bogată în handbalul de înaltă performanță. Acum, tot ce îmi doresc este ca lucrurile să intre în normalitate și să începem antrenamentele pentru că vom avea foarte mult de muncă, foarte multe lucruri de pus la punct. Acum, suntem doi antrenori extrem de pasionați și sunt convins că vom reuși să formăm aici, la Târgu Jiu, o echipă extrem de redutabilă care în scurt timp va putea să atace promovarea în prima ligă de handbal” spune Andrei Enache.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here