Ultima Ora

10:44 Bumbești-Jiu: Șase tineri, reținuți în urma unui scandal

Șase tineri au fost reținuți de polițiști în urma unui scandal, care a avut loc, sâmbătă, într-un local din Bumbești-Jiu.

”La data de 17 decembrie a.c., Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin numărul unic de urgență de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în incinta unui local public din orașul Bumbești-Jiu are loc o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că cinci tineri cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, ar fi fost agresați fizic de alți 6 bărbați, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool. Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, 6 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților” anunță Poliția Gorj.

Comment here