Ultima Ora

10:44 Au venit rezultatele testelor PCR. Un singur jucător de la Pandurii are COVID-19

Testele PCR au arătat că un singur jucător de la Pandurii este infectat cu noul coronavirus, deși testele rapide indicau șapte pozitivi, iar în cazul a doi jucători au fost neconcludente, anunţă pandurul.ro.

Direcția de Sănătate Publică Gorj le-a interzis, vineri, celor de la Pandurii Târgu-Jiu să facă deplasarea la București, pentru meciul cu Metaloglobus, iar, sâmbătă dimineața, au fost recoltate probe de la toți jucătorii pentru testele PCR. Sâmbătă seara, când au venit rezultatele, a reieșit că doar un junior este infectat, acesta fiind internat la spitalul din Târgu-Cărbunești.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, sâmbătă, printr-un comunicat, că a efectuat testarea tuturor jucătorilor din lot pentru COVID-19, cu o zi înaintea plecării echipei la meciul oficial din prima etapă a Ligii a doua. Pentru că rezultatele testelor rapide COVID -19 a şapte dintre componenţii lotului au fost pozitive, iar în cazul altor doi jucători rezultatele au fost neconcludente, s-a luat decizia revenirii în cantonamentul echipei a întregului lot, după ce a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here