Ultima Ora

10:43 Rareș Bogdan: Raed Arafat e ușor tensionat

Tensiuni în coaliția de la guvernare după scandalul de la Spitalul Foișor. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, luni, că așteaptă explicații de la cei care trebuiau să gestioneze situația de vineri. El a spus că și-a anulat plecarea la Bruxelles pentru a participa la BEx și la ședința coaliției.

„Vom afla astăzi de la managerul Stoica la ministrul Voiculescu, de la dna Moldovan, care poate vorbește mai puțin și se ocupă mai mult de minister și nu de spațiul public, că nu e treaba dânsei să dea declarații, e treaba liderilor politici și a purtătorilor de cuvânt, de la dl Arafat, care are experiență de 17 ani în administrarea medicinei de urgență și IGSU și putea să prevadă situația care a apărut la Foișor, de la Nicușor Dan, care trebuie să știm ce a corespondat cu managerul Stoica, începând de pe 2 aprilie, de la dl Stoica, care este un excepțional medic, dar să înțeleagă că nu este managerul unui spital privat și este managerul unui spital public. Vom vedea ce s-a întâmplat. De asta mi-am amânat plecarea la Bruxelles (…) pentru a participa atât la BEX, cât și la (c.n. ședința) coaliției”, a spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a afirmat despre șeful DSU, Raed Arafat, că ar trebui să exerseze puțin empatia, iar aducerea acestuia la o ședință anterioară a PNL a fost o „greșeală”.

„Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă. E ușor tensionat, e ușor obosit și n-ar fi rău să exerseze empatia. Aducerea lui Raed Arafat la PNL a fost o greșeală”, a spus Rareș Bogdan.

Comment here