Ultima Ora

10:43 Explozie a cazurilor de violență în familie în Gorj. 4 ordine de protecție emise în ultimele 24 de ore

Luni, polițiștii gorjeni au emis 4 ordine de protecție provizorii pentru cinci zile, fiind întocmite patru dosare penale, pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

La data de 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Fărcășești au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 73 de ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că fiica sa, de 33 de ani, din comuna Fărcășești, ar fi fost agresată fizic de soțul ei, de 34 de ani, cu același domiciliu. Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului, s-a stabilit faptul că bărbatul a exercitat acte de violență asupra soției sale și i-a spart telefonul mobil, din cauza unor conflicte intrafamiliale. În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie și distrugere.

La data de 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, din municipiul Motru, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia. Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict generat de problemele financiare, concubinul femeii, de 34 de ani, din comuna Isverna, județul Mehedinți, a exercitat acte de violență asupra femeii, lovind-o cu palma în zona feței.

Tot la data de 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu s-au sesizat din oficiu, după ce au auzit un strigăt al unei femei ”Ajutor, Poliția!”, intrând în curtea locuinței acesteia, din orașul Bumbești-Jiu și constatând că aceasta avea un conflict cu soțul său. Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că femeia, de 33 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, a avut o altercație verbală cu soțul său, de 36 de ani, cu același domiciliu, urmată de îmbrânceli.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu fratele său, de 50 de ani, din aceeași localitate. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a constatat faptul că, în timp ce se afla în comuna Mușetești, apelantul a avut un conflict spontan cu fratele său, în urma căruia acesta a exercitat acte de violență asupra sa.

Comment here