Ultima Ora

10:42 Regiunea cu cei mai puţini bolnavi COVID-19

În Oltenia sunt cei mai puţini bolnavi de COVID-19, deşi în această regiune a apărut primul caz de infecţie cu coronavirus, pe 26 februarie. Tot aici a fost şi primul român care a murit, după ce a fost diagnosticat cu noul virus.

După aproape două luni, în cele cinci judeţe ale Olteniei, sunt aproximativ 180 de cazuri de COVID-19. Cele mai multe în judeţul Dolj. Aproximativ 2.700 de persoane au fost testate până acum. Cel mai puţine teste au fost făcute în judeţul Mehedinţi. Potrivit statisticilor, judeţul Olt are cei mai puţini bolnavi de COVID din regiune, 20 de oameni. Medicii spun, însă, că cifrele nu ar trebui să ne bucure, încă.

Gindrovel Dumitra, vicepreşedinte Societatea Naţională de Medicină de Familie: “Nu am trecut încă de vârful epidemic. Este posibil, la un moment dat, să se întâmple o tragedie şi în Oltenia, aşa cum s-a întâmplat în Suceava. Dar, capacitatea de testare pe care o avem în acest moment la nivel regional, plus organizarea sistemului de sănătate, nu va permite accidente””.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here