Stirile ZileiTârgu-Jiu

PSD Gorj: Rareș Bogdan se repliază în zona umoristică

Social-democrații gorjeni au fost solicitați să comenteze declarațiile făcute de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan referitoare la alegerile din 2024. Bogdan a afirmat că atât primarul Târgu-Jiului cât și președintele Consiliului Județean Gorj vor avea probleme cu contracandidații PNL.

”Avem candidați foarte puternici. Noi trăiam cu ideea că fostul nostru primar este imbatabil, dar avem doi candidați foarte buni care pot să-l bată pe Marcel, îl informez cu prietenie că va lua bătaie, iar, la Consiliul Județean, îl informez pe Cosmin că avem candidat redutabil. Cosmin și Marcel au probleme” a declarat Rareș Bogdan, întrebat fiind cum stau candidații PNL în sondajele efectuate la nivelul județului.

”Dacă analizăm ultimele declarații date de liderii PNL, maxim pot fi încadrate la rubrica de pamflet. Este singurul mod prin care atrag atenția și mai reușesc să țină prima pagină. Domnul Rareș Bogdan a eșuat din punct de vedere al opiniilor și promisiunilor serioase, iar acum constatăm că se repliază în zona umoristică. Nu o să-i dăm o replică, râsul declanșat în rândul gorjenilor de afirmațiile dumnealui este mai mult decât reacția meritată” a transmis PSD Gorj.

Comment here