Ultima Ora

10:41 GROAZNIC! Tatăl celor 7 copii, din Văgiulești, și-a violat fiica de 15 ani!

Doi bărbați, din Jupânești și Văgiulești, sunt cercetați de polițiști, acuzați fiind de agresiuni sexuale asupra fiicelor minore. Individul din Văgiulești este tatăl celor 7 copii preluați de DGASPC Gorj și este acuzat că și-a violat, în mod repetat, fiica de 15 ani.

”La data de 26 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 31 de ani, din comuna  Jupânești, despre faptul că soțul său, ar fi supus-o pe fiica lor de 11 ani, la gesturi sexuale nepotrivite. La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind infracţiunea de agresiune sexuală, iar bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă. În urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea organelor de urmărire penală, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de acesta.

La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie a.c., un bărbat, de 43 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa. Minora a fost transportată la SML Gorj pentru investigaţii de specialitate, aceasta urmând a fi preluată de reprezentanţi ai DGASPC Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale” se arată în comunicatul IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here