Ultima Ora

10:41 A plecat din arestul la domiciliu și și-a luat vecinul la bătaie

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut, duminică, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat de 43 de ani, din comuna Runcu, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și evadare.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, în comuna Runcu, a părăsit locuința și s-a deplasat în curtea unui vecin, unde ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, de 47 de ani, din localitate, pe fondul unul conflict spontan.

Astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale, iar cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și evadare.

Comments (1)

  1. Pai tampenii din astea numai drogatul de Cilicu poate face, poate il impusca vreun politai sa scape satul Bilta de el. Dar politaii beau cu el cot la cot, n au curaj. Un drogat betiu.

Comment here