Sportive

Meci greu pentru handbaliștii lui Gorun

Deplasare dificilă pentru handbaliștii UCB Târgu-Jiu. Universitarii gorjeni vor juca sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.00, în deplasare cu CS Unirea Sânnicolau Mare, meci contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A, Seria D. Jucătorii antrenați de Adrian Gorun sunt foarte motivați înaintea meciului și își doresc să obțină a doua victorie consecutivă din campionat.

Se anunță un meci greu pentru gruparea gorjeană. Sânnicolau Mare este o echipă destul de puternică, mai ales pe teren propriu. În momentul de față, Sânnicolau Mare este pe locul trei  în clasament, cu 6 puncte, în timp ce UCB Târgu-Jiu este pe locul 4, cu 3 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

„Mergem la Sânnicolau Mare sa obținem un rezultat pozitiv, știm foarte bine echipa din Sânnicolau, având în vedere că am jucat de 4 ori cu ei sezonul trecut și avem încredere în băieții noștri că putem lua cele 3 puncte”, a declarat directorul sportiv al grupării gorjene, Robert Sakizlian, precizând că nu sunt probleme medicale, tot lotul fiind valid pentru confruntarea de sâmbătă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here