Ultima Ora

10:40 CSM Târgu-Jiu, învinsă la Foşcşani

CSM 2007 Focşani a dispus de CS Municipal Târgu Jiu cu scorul de 71-57 (17-15, 18-13, 14-19, 22-10), vineri, pe teren propriu, în prima manşă din turul întâi preliminar al Cupei României la baschet masculin.

Andrei Gheorghe s-a remarcat de la gorjeni, cu 17 p, 5 rec. Akim Mitchell, cu 22 puncte şi 11 recuperări, şi Jabari Craig, 20 p, 9 rec, au fost cei mai buni de la învingători. Manşa secundă va avea loc pe 9 octombrie, la Târgu-Jiu.

“Din păcate pentru noi, am pierdut acest meci la o diferență care nu reflecta absolut deloc desfășurarea lui. Similar meciului de la Mediaș, am avut o cădere în ultimele 5 minute ale sfertului decisiv, care a dus la această diferență. Este păcat pentru munca noastră de până atunci, pentru dăruirea și efortul depus din partea jucătorilor. În acelasi timp, trebuie să recunosc faptul că, din punct de vedere ofensiv, jocul nu a arătat deloc bine. 57 de puncte marcate este mult prea puțin pentru a putea emite pretenții. Sper doar să fi fost o zi mai proastă a noastră, iar, miercuri, în Sala Sporturilor să avem o altă faţă, care să ne permită un joc mult mai bun calitativ” a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here