Ultima Ora

10:39 Lăsat fără permis după ce a ignorat semnalele polițiștilor

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Câlnic, a rămas fără permis și fără plăcuțele de înmatriculare, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor.

”La data de 18 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au depistat în flagrant delict, pe DJ 674 Fărcășești, un bărbat de 33 ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere valabil pentru categoria de vehicule din care făcea parte autovehiculul pe care îl conducea.

Totodată, acestuia i-a fost reținut permisul de conducere, pentru că nu a oprit la semnalele polițistului rutier și plăcuțele cu numărul de înmatriculare deoarece nu avea polița RCA valabilă. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicule din care făcea parte autovehiculul condus” se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Gorj.

Comment here