Ultima Ora

10:39 Doi tineri spanioli s-au răsturnat cu mașina în albia pârâului Cărbune

Doi tineri din Spania, de 22 respectiv 23 de ani, s-au răsturnat, joi, cu mașina în albia pârâului Cărbune, în drum spre Cheile Buții. Au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

”La data de 4 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost informați de lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Uricani, despre faptul că la subunitatea din urmă a fost primită o sesizare cu privire la un posibil eveniment rutier pe drumul auto ce leagă localitățile Cerna Sat (județul Gorj) și Cheile Buții ( județul Hunedoara), pe raza de competență teritorială a județului Gorj. Urmare a celor semnalate, la nivelul subunității a fost constituită echipa operativă care s-a deplasat la fata locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, pe DN 66 A din direcția Cerna Sat către Cheile Buții, a fost identificat un autoturism răsturnat în albia pârâului Cărbune, la fața locului nefiind identificate victime omenești. Din verificările efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Uricani s-a stabilit că la momentul producerii evenimentului autoturismul era condus de către un cetățean spaniol, de 22 de ani, iar pe locul din dreapta față se afla un tânăr, de 23 de ani, cu aceeași naționalitate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilolest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” a transmis Polițai Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here