Sportive

Derby la handbal, joi, în Sala Sporturilor

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește, joi, 31 octombrie, ora 18.00, un nou episod din „Derby-ul Olteniei” la handbal masculin.  Echipa Universității “Constantin Brâncuși” și CS Universitatea Craiova se duelează în runda cu numărul 7, ultima etapă din prima parte a sezonului regulat al Diviziei A, seria D.

Perioadă extrem de încărcată și dificilă pentru handbaliștii antrenați de Adrian Gorun. Formația gorjeană are trei meciuri de disputat, în decurs de șase zile. Partea bună este că toate partidele au loc la Târgu-Jiu. Joi, 31 octombrie, UCB întâlnește CSU Craiova, urmează apoi un duel în Cupa României, cu HC Beldiman Arad, duminică, 3 noiembrie, de la ora 15.00. Seria se încheie marți, 5 noiembrie, cu un meci în care UCB întâlnește liderul seriei, CSM Oradea.

Primul hop pentru gorjeni este duelul cu CSU Craiova. Cele două echipe au oferit de fiecare dată un spectacol handbalistic de calitate. Oficialii grupării gorjene, deși se așteaptă la un meci dificil, speră ca UCB să își treacă în cont o nouă victorie în campionat. Un succes în fața echipei din Bănie ar consolida locul doi în clasament pentru UCB.

“Întâlnim o formație puternică și omogenă. Craiova, chiar dacă nu mai are același lot ca anul trecut, ramâne o echipă valoroasă. Am avut meciuri grele de fiecare dată cand am întâlnit CSU Craiova. Sunt sigur că băieții se vor mobiliza și vor câștiga acest “derby al Olteniei”.  Avem o perioadă încărcată cu 3 meciuri îm șase zile, dar am încredere în staff-ul tehnic condus de Adrian Gorun că va gestiona foarte bine această perioadă”, a declarat Robert Sakizlian, directorul sportiv al UCB.

Oficialul grupării gorjene face un apel către publicul iubitor de handbal de la Târgu Jiu să vină în număr cât mai mare la meci și să susțină echipa: “Fiind un derby al Olteniei, noi sperăm să vină un public cât mai numeros și sperăm să îi facem fericiți la finalul meciului”.

După patru victorii consecutive, UCB este pe locul 2 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce CSU Craiova ocupă locul 4 în serie, cu 10 puncte.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here