Ultima Ora

10:39 Amenzi de 6500 de lei aplicate de polițiști în urma unei petreceri la Scoarța

Zece persoane, care au participat la o petrecere organizată, duminică, la Scoarța, s-au ales cu amenzi de 6500 de lei pentru încălcarea restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus. Un filmuleț de la chef a fost postat pe paginile de socializare, iar poliția a intrat pe fir.

”Luni, polițiștii din Târgu-Cărbunești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o rețea de socializare a fost postată o filmare în care se observă că, la locuința unei persoane de pe raza comunei Scoarța, a fost organizată o petrecere cu participarea unui număr mare de persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., un bărbat, de 31 de ani, din comuna Scoarța, a organizat o petrecere la locuința sa, eveniment la care au participat un număr de nouă persoane, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor și măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Bărbatul de 31 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar față de cele nouă persoane participante la eveniment, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020” transmite IPJ Gorj.

Comment here