Ultima Ora

10:37 Ciolacu: Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis, sâmbătă, colegilor un mesaj pe grupurile interne ale partidul în care le propune ca PSD să depună propria moțiune de cenzură. Mesajul a fost trimis înaintea Biroului Politic Național de duminică. 

„Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură. Avem textul, avem semnăturile legale, avem tot”, le-a transmis liderul PSD colegilor. 

Marcel Ciolacu critică textul moțiunii inițiate de USR-PLUS și AUR, despre care spune că e „scrisă pe genunchi”: „Nu au avut nici măcar minima decență să ne trimită textul sau să discutăm pe marginea lui. Au crezut că ne forțează mâna și ne șantajează”.

Biroul Politic Național al Partidului Social-Democrat se reunește duminică, de la ora 12.00. USR-PLUS și AUR au depus, vineri, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, pe care au strâns 122 de semnături. Moțiunea trece doar dacă este votată de 234 de parlamentari.

Moțiunea de cenzură a PSD a fost prezentată joi. În aceeași zi, Marcel Ciolacu îi invita la discuții pe liderii USR-PLUS și AUR pentru un text comun, însă declara că parlmentarii PSD ar vota o moțiune depusă doar de cele două partide. Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu nu a putut fi stabilit nici sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, deoarece nu a fost întrunit cvorumul. Ședința a fost amânată pentru luni.

Comment here