Ultima Ora

10:37 Prinși băuți la volan, pe șoselele din Gorj

Trei șoferi au fost prinși băuți la volan, pe șoselele din Gorj, în ultimele 24 de ore.

La data de 22 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au depistat, în trafic, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Bumbești Jiu, fără a poseda permis de conducere. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat, de 61 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C Novaci, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de un participant la trafic, despre faptul că, pe DN 66 – Defileul Jiului, s-ar fi produs un eveniment rutier, soldat cu o victimă. Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 – Defileul Jiului, din direcția Bumbești-Jiu în direcția Petroșani, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers și ar fi părăsit partea carosabilă în partea dreaptă, acroșând un copac aflat pe marginea drumului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul pur expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Comment here