Ultima Ora

10:37 Adolescentă, fugită de acasă cu aur şi o sumă importantă de bani

Sâmbătă, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că, fiica sa, Roberta Adriana Bonculescu, de 17 ani, ar fi plecat voluntar, de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei și 400 Euro, care aparțineau părinților săi, precum și 2 lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt. Semnalmentele tinerei: înălţime: 1,60-1,65 m, greutate 45-50 kg, ten închis, păr lung castaniu, ochi albaștri şi faţă ovală.

La plecare aceasta era îmbrăcată în pantaloni de blugi albaștri, tricou negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport negri. Aceasta prezintă o cicatrice post-operatorie la nivelul abdomenului. Minora este a fost pusă în urmărire și este căutată de polițiști. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție” transmite Poliţia Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here