Ultima Ora

10:37 Accidentul de la Buduhala, provocat de un tânăr mort de beat și cu permisul suspendat

Un tânăr mort de beat și cu permisul suspendat a provocat accidentul de miercuri, de pe DN 67 Buduhala. Din fericire, nu au fost victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Târgu Jiu către Motru, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers, față de microbuzul condus în fața sa, de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Bălănești, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

S-a procedat la testarea celor doi conducători auto implicați în eveniment, iar în cazul tânărului de 24 de ani, rezultând o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că acesta are exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are dreptul de a conduce suspendat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here