Ultima Ora

10:36 BASCHET: CSM Târgu-Jiu, PRIMUL meci oficial

Primul meci oficial al grupării masculine de baschet CSM Târgu-Jiu se va desfășura în deplasare, la finalul acestei săptămâni. Pe 5 octombrie, gruparea gorjeană va juca în prima fază a Cupei României cu CSM Focșani, iar debutul în fața propriilor suporteri se va produce pe 9 octombrie, în returul cu echipa din Focșani, atunci când va avea loc și prezentarea lotului de jucători pe care se va baza clubul în acest sezon.

Claudiu Alionescu, antrenor CSM Târgu-Jiu: ”Meciul de cupă va fi primul nostru test oficial din acest sezon. Fiind la primul sezon, Cupa României nu va fi un obiectiv prioritar pentru noi, însă ne dorim cu siguranță să avem o prestație mulțumitoare ca și atitudine și exprimare în teren. În plus, un rezultat bun în tur ne va menține șansele de calificare ridicate în returul de la Târgu-Jiu, unde sper eu ca prin evoluția noastră să mulțumim pe toată lumea pentru încrederea ce ni se acordă. Sper ca, până la începerea confruntărilor oficiale, să fie perfectate și cele 2 transferuri de jucători străini, cu carte verde și tot ce e nevoie”.

În campionat, CSM Târgu-Jiu va evolua, în primele două etape, în deplasare. Prima confruntare va fi pe terenul echipei CSM Miercurea Ciuc, pe 12 octombrie, iar în etapa a doua, pe 19 octombrie, pe terenul echipei CSM Focșani. Primul meci din campionat al CSM-ului pe teren propriu se va disputa pe 26 octombrie cu Athletic Constanța.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here