Ultima Ora

10:35 Iordache îi trimite o nouă scrisoare lui Iohannis

Într-o nouă scrisoare trimisă președintelui Klaus Iohannis, senatorul Forța Dreptei Gorj, Ion Iordache, îi cere ”să nu paseze responsabilitatea salvării sistemului energetic național acelorași corupți care l-au adus în situația actuală.”

Iordache afirmă că fără implicarea președintelui și a CSAT, sistemul enregetic național va rămâne captiv intereselor din afara țării.

”Este momentul să acționați în sprijinul populației, a consumatorilor și producătorilor români de energie și, fie că veți ține cont de măsurile propuse prin memoriul transmis de noi, fie că veți dispune alte măsuri, este vital să vă implicați mai ferm într-un domeniu esențial pentru România” spune parlamentarul de Gorj.

Săptămâna trecută, Administrația Prezidențială a răspuns unui memoriu trimis de senatorul Iordache, prin care se solicita sprijin pentru Complexul Energetic Oltenia, care poate furniza până la 40% din necesarul de energie al țării. Palatul Cotroceni a răspuns că problema energetică nu este una de competența sa ori a CSAT, ci a Ministerului Energiei și ANRE.

Comment here