Ultima Ora

10:35 Clujean, reținut pentru o înșelătorie comisă în 2018

Un clujean, de 53 de ani, a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, după ce, în august 2018, a înșelat cu 200 de lei o farmacistă din Târgu-Jiu.

”La data de 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, au identificat un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că, la data de 28 august 2018, bărbatul, aflându-se în incinta unei farmacii din municipiul Târgu-Jiu, unde o femeie, de 32 de ani, din municipiul Târgu-Jiu își desfășura activitatea, sub pretextul schimbării sumei de 500 de lei, ar fi înșelat-o pe aceasta cu 200 de lei. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale” a comunicat IPJ Gorj.

Comment here