Ultima Ora

10:34 Cartușe artizanale, descoperite la domiciliul unui vânător din Căpreni

Doi vânători din comuna Căpreni s-au ales cu dosare penale, fiind acuzați de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce au fost prinși, miercuri, de polițisti la o vânătoare neautorizată. În plus, la domiciliul unui dintre bărbați, au fost găsite 63 de cartușe artizanale.

”La data de 12 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de braconaj, pe un fond cinegetic gestionat de Asociația de Vânătoare și Pescuit Sportiv Gorj, ocazie cu care au identificat doi bărbați 48 și 59 de ani, ambii din comuna Căpreni, membrii vânători ai A.J.V.P.S. Gorj, autorizați pentru a deține, purta și folosi arme letale de vânătoare, care efectuau o vânătoare, fără a deține autorizație emisă de gestionarul fondului cinegetic.

Asupra bărbaților au fost identificate două arme de vânătoare cu țevi lise și cartușe cu alice și proiectil unic. Totodată, în urma cercetărilor efectuate, la domiciliul bărbatului de 48 de ani, polițiștii au identificat alte 63 de cartușe de vânătoare, confecționate artizanal. Ambele arme de vânătoare și cele 67 cartușe identificate de polițiști au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, autorii fiind cercetați în stare de libertate” anunță IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here