Ultima Ora

10:34 65 de permise de conducere, REȚINUTE la finalul săptămânii trecute

Polițiștii gorjeni au reținut 65 de permise de conducere și au aplicat peste 250 de sancțiuni, la finalul săptămânii trecute. Un șofer teribilist din comuna Bâlteni, prins în timp ce conducea cu 178 km/h, pe DN 66 Moi, s-a ales cu dreptul de a conduce suspendat pe 3 luni și a fost amendat.

”În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere rutiere din județ, pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și alte abateri rutiere. Cu această ocazie, au fost aplicate în total 256 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 148 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 65 de permise de conducere, din care 57 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În cadrul activităților au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Vineri, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Bâlteni, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce conducea cu o viteză de 178 km/h, pe DN 66 Moi, unde limita maximă de viteză este de 50 km/h. Polițiștii i-au reținut acestuia permisul de conducere, având dreptul de a conduce suspendat pe o perioadă de trei luni și i-au aplicat o sancțiune contravențională de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice” transmite IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here