Ultima Ora

10:33 Tânăr din Rovinari, după gratii pentru distrugere și lovire

Un rovinărean, de 21 ani, a ajuns, joi, în arest pentru 24 de ore după ce a spart geamurile unui autoturism parcat în Târgu-Jiu. În plus, l-ar fi luat la bătaie pe un alt tânăr, de 20 de ani, din municipiu, aflat în mașină.

”La data de 16 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 21 de ani, din orașul Rovinari, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, tânărul, ar fi distrus prin lovire cu un corp dur, geamurile unui autoturism parcat pe raza Municipiului Târgu Jiu, aparținând unui bărbat, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Totodată, tânărul ar mai fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care se afla în autoturismul mai sus menționat.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea luării măsurilor legale” transmite IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here