Ultima Ora

10:33 Adolescenți, în arest pentru furturi din autoturisme

Doi tineri, un băiat de 14 ani și o fată de 15 ani, din Târgu-Jiu și Licurici, sunt acuzați de polițiști de comiterea mai multor furturi din autoturisme. Marți, ar fi sustras din mașina unei femei din Târgu-Jiu, suma de 1.700 de lei și 30 de euro. Cei doi adolescenți au fost reținuți pentru 24 de ore.

”La data de 19 august., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, constând în aceea că la data de 18 august, persoane necunoscute ar fi sustras din autoturismul unei femei, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, suma de 1.700 de lei și 30 de euro, bani ce se aflau într-un rucsac, în urma activităților întreprinse de polițiști au fost identificați doi tineri, de 14 ani și o tânără, de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Licurici, bănuiți de săvârșirea faptei.

Față de tânărul de 14 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată ( 9 acte materiale) și distrugere și tânăra, de 15 ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (4 acte materiale), polițiști au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca celălalt tânăr să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale” a comunicat IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here