Ultima Ora

10:33 Acțiuni ale Poliției Economice în târgul săptămânal. Marfă CONFISCATĂ

Duminică, 3 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat verificări pe linia respectării drepturilor de proprietate intelectuală, în târgul săptămânal din Târgu Jiu.

Un bărbat, de 34 de ani și o femeie, de 31 de ani, ambii din localitate, au fost depistați având expuse spre comercializare, în regim ambulant, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice și accesorii, purtătoare ale însemnelor și denumirilor mai multor mărci protejate, fără a deține acordul titularilor acestora. Polițiștii au inventariat produsele ridicate, rezultând peste 800 de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri în valoare de aproximativ 45.000 lei.

Pe parcursul activității, atât deținătorii mărfurilor identificate expuse la vânzare, cât și alte două persoane (un tânăr, de 25 de ani și o tânără, de 17 ani, din Târgu Jiu) au avut un limbaj vulgar și au împiedicat organele de poliție în activitatea de verificare.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Față de patru persoane a fost luată măsura sancționării contravenționale, pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 R privind asigurarea ordinii şi liniştii publice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here