Ultima Ora

10:32 Tineri din Vâlcea, reținuți. Au furat un laptop și o boxă din magazine din Târgu-Jiu

Duminică, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul de Investigații Criminale-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 29 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Acesta, la data de 18 ianuarie a.c., ar fi profitat de neatenția unui consultant vânzări din cadrul unui magazin de electrocasnice, situat în incinta unui hipermarket situat pe strada Termocentralei, din localitate și ar fi sustras un laptop, de pe un raft unde era expus la vânzare, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 3.000 lei.

Totodată, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au mai reținut pentru 24 de ore un alt tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Tânărul, la data de 8 ianuarie a.c., ar fi sustras din incinta unui magazinului de electrocasnice, situat pe strada Victoriei, din Târgu-Jiu, o boxă portabilă, creând un prejudiciu în curs de estimare.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Comment here