Ultima Ora

10:32 Șofer din Turceni, prins DROGAT la volan

Polițiștii gorjeni au depistat în trafic, duminică, la Negomir, un bărbat, de 34 de ani, din orașul Turceni, aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

”La data de 26 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Negomir au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 34 de ani, din orașul Turceni, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 674 B Negomir, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că acesta se afla sub influența unor substanțe psihoactive, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină în vederea stabilirii concentrației și tipului substanțelor consumate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare 3/2020, întrucât nu avea asupra sa declarație pe propria răspundere” informează Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here