Ultima Ora

10:32 Dosar privind angajările din minerit. 18 persoane, în vizorul organelor judiciare(SURSE)

18 persoane, printre care lideri de sindicat, șefi de cariere, șefi de UMC-uri și primari ai unor localități din zonele miniere ale județului, s-ar afla în vizorul organelor judiciare, într-un dosar privind cele 600 de angajări făcute la Complexul Energetic Oltenia, conform unor surse citate de Gorjonline.

În dosar s-ar face cercetări privind comiterea unor infracțiuni, printre care și luare de mită, de către membrii comisiilor care s-au ocupat de selectarea celor 600 de persoane angajate de CEO, dar și de către alți salariați ai companiei, cel mai probabil sindicaliști. Ar fi vizați lideri de sindicat, șefi de cariere miniere, șefi de UMC-uri și primari din zonele miniere, care s-ar fi implicat în procesul de selecție. Unele dintre cele 18 persoane ar fi fost supravegheate tehnic, în toată această perioadă.

Comments (1)

  1. Ce misto, acum sa vedem primari in salopete de puscariasi. Ar trebui condamnati la munca silnica pe viata, la lopata pe langa benzi si excavatoare miniere. In cariera de carbune nu in ,, cariera,, de primari.

Comment here