Ultima Ora

10:31 Scandalagiii care s-au bătut la Țânțăreni, amendați și reținuți

8 persoane din 3 județe- Gorj, Dolj, Mehedinți- au fost amendate cu câte 10.000 de lei și reținute, pentru 24 de ore, de polițiștii gorjeni, după un scandal în stradă, miercuri, în comuna Țânțăreni.

”La data de 22 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 47 de ani, din comuna Ţânţăreni, doi bărbaţi de 37 şi 40 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj şi un bărbat de 47 de ani din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în cursul zilei de ieri, aceştia, aflându-se pe raza comunei Ţânţăreni, în apropierea unei societăţi comerciale, în urma unui conflict spontan ar fi exercitat acte de violenţă unul împotriva celuilalt, fiind distrus totodată şi un geam al magazinului.

În cauză poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. De asemenea, faţă de cele opt persoane, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.3/2020, cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare” transmite IPJ Gorj.

Comment here