Ultima Ora

10:31 Încăierare la Jupânești, doi tineri au fost reținuți

A fost scandal, vineri seară, în comuna Jupânești. Sâmbătă, doi tineri, de 26 respectiv 29 de ani, din localitate, au fost săltați de polițiști și duși în arest, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

”În seara de 31 iulie a.c., polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără de 15 de ani, din comuna Jupânești, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei doi reținuți, împreună cu alți doi tineri, de 28 și 29 de ani, din comuna Jupânești și Bărbătești, toți aflați sub influența băuturilor alcoolice, au mers la locuința apelantei, unde au început conflict verbal, cu aceasta. Din locuință a ieșit tatăl apelantei, în vârstă de 50 de ani, care era, de asemenea, sub influența alcoolului și care a încercat să-i îndepărteze pe cei patru, însă aceștia au pătruns, fără drept, în curtea locuinței și au început să exercite acte de violență asupra sa.

În apărarea tatălui său a intervenit și un tânăr, de 22 de ani, care a exercitat acte de violență asupra unuia dintre tinerii care provocaseră altercația, acesta suferind leziuni în zona capului, pentru care nu a solicitat intervenția ambulanței. La rândul său, bărbatul de 50 de ani prezenta mai multe leziuni minore, în urma lovirilor, dar a refuzat prezența unui echipaj al ambulanței la fața locului pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale” transmite Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here