Târgu-Jiu

Foşti angajaţi ai CE Oltenia, decedaţi într-un teribil accident lângă Lugoj

Doi gorjeni, soț și soție, de 63, respectiv 60 de ani, pensionari, din localitatea Valea Mănăstirii, comuna gorjeană Cătunele, au murit, vineri, într-un tragic accident rutier produs pe DN 6, în apropiere de Lugoj, după ce au intrat cu maşina într-un tir.

„Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Caransebeș spre Lugoj, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat, de 44 de ani.

În urma impactului, tirul a ieșit în afara părții carosabile, iar autoturismul a fost proiectat într-un alt tir care se deplasa în spatele autoturismului. Conducătorul auto, soția sa, de 60 de ani, și conducătorul tirului, un bărbat, de 44 de ani, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorului auto i s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, după care a fost transportat la spitalul din Lugoj, unde a decedat. Polițiștii urmează să stabilească împrejurările și cauzele producerii accidentului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

În accidentul rutier a decedat și soția șoferului din Gorj. Cei doi sunt Nicolița și Dan Buta, arată gorjonline.ro, şi au lucrat la Cariera Rosiuța, din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Dan Buta a fost șeful Cantinei de la Cariera Rosiuța. Cei doi se mergeau în vizită la copiii stabiliți în Timiș.

Comment here