Ultima Ora

10:29 S-au ales cu dosare penale după ce au refuzat testarea pentru alcoolemie

Un bărbat din comuna Vladimir a intrat cu mașina într-un șant, duminică după-amiază. Ulterior, a abandonat autoturismul și a refuzat testarea alcoolemiei. Un alt șofer, din Drăguțești, surprins băut la volan, a refuzat și el testarea alcoolscop.

”Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Vladimir, în timp ce conducea un autoturism pe DC-Vladimir, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț, după care a plecat de la fața locului. Bărbatul în cauză a fost identificat la scurt timp de polițiști, acesta refuzând atât testarea alcoolscop, cât și transportul la o unitate spitalicească în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice” transmite IPJ Gorj.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Drăguțești, care conducea un autoturism pe DN-66-Izvoarele, emanând halenă alcoolică.

”Bărbatul a refuzat atât testarea alcoolscop, cât și transportul la o unitate spitalicească în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice” arată Poliția Gorj.

Comment here