Ultima Ora

10:29 Pădurar din cadrul Ocolului Silvic Motru, REȚINUT pentru 24 de ore

Un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Motru a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de fals intelectual.

Polițiștii îl acuză pe pădurarul de 38 de ani că, în perioada octombrie – decembrie 2019, ianuarie – mai 2020 ar fi întocmit în fals 18 avize primare de însoțire a materialului lemnos, fără acordul proprietarilor, din care 13 avize în interes personal, comercializând în total cantitatea de 39,27 mc la diferite persoane și un număr de 5 avize pe care le-a întocmit la solicitarea unor persoane, facilitându-le acestora transportul cantității de 13,85 mc de material lemnos, în condiții legale, pe drumurile publice.

În dimineața zilei de miercuri, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în baza unui mandat emis de Judecătoria Motru și au pus în aplicare un mandat de aducere față de cel în cauză. Ulterior, pădurarul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, împotriva sa fiind dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile şi obligaţia de a nu exercita profesia în cadrul căreia a săvârşit fapta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here