Ultima Ora

10:27 USR Târgu-Jiu, o nouă solicitare privind Calea Eroilor

USR Târgu-Jiu îi cere, din nou, primarului Marcel Romanescu să comunice dacă a fost recepționată investiția de modernizare a Căii Eroilor.

”Domnule primar Marcel Romanescu, a trecut și ultimul termen (nu mai știm al câtelea acordat) pentru a se face recepția lucrărilor de pe Calea Eroilor. Dumneavoastră, fiind prins cu mutările politice de la PNL la PSD, poate ați scăpat din vedere că lucruri esențiale într-un municipiu, precum obiectivele de patrimoniu lăsate în suferință sau infrastructura dată peste cap, fac viața în Târgu Jiu și mai dificilă decât o face guvernul vostru, cu măsurile împovărătoare.

Vă rugăm să vă faceți timp și pentru târgujieni, între o discuție politică și o plimbare pe banii publici și să comunicați dacă lucrarea de pe Calea Eroilor (a cărei recepție spuneați că se va face până la sfârșitul lunii octombrie) a fost recepționată, când și cine a făcut parte din comisia de verificare și asumare.

Sunt informații pe care aveți obligația de a le prezenta târgujienilor, de care vă bateți joc de șase ani, pentru că v-au dat pe mână un municipiu să-l administrați, iar dumneavoastră v-ați permis să-l transformați într-o afacere, din care, cel puțin ei, au avut numai de suferit. Pentru dumneavoastră cum e?” se arată într-un comunicat al USR Târgu-Jiu.

Comment here