Ultima Ora

10:27 Femeie rănită în urma unui accident la Bumbeşti-Piţic

O femeie de 49 de ani, din Târgu-Jiu, a fost rănită în urma unui accident produs, duminică, în comuna Bumbeşti-Piţic. Maşina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

„La faţa locului au fost direcționate două echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj şi două echipaje din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului o persoană de sex feminin a rămas prinsă în autovehicul şi a fost scoasă de către martorii evenimentului. Victima a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu-Jiu” a comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

„Din cercetările efectuate la fata locului, s-a stabilit faptul că, o femeie, de 49 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Bumbești-Pitic, din direcția Târgu-Jiu către Râmnicu Vîlcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se pe partea stângă a direcției de deplasare. În urma accidentului, femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosarul penal, sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a informat Poliţia Gorj.

Comment here