Ultima Ora

10:26 TONE de petarde şi artificii, confiscate de poliţiştii gorjeni

Tone de petrade şi artificii au fost descoperite, luni, de poliţiştii gorjeni în urma unor percheziţii efectuate în imobile din Târgu-Jiu şi Bâlteni. În spaţiul din municipiu, au fost găsite şi alte produse (îmbrăcăminte şi cosmetice), fără documente de provenienţă.

“Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul Serviciului Criminalistic Poliției Municipiului Târgu-Jiu și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat trei percheziții domiciliare (una în Târgu-Jiu, două pe raza localității Bâlteni), ocazie cu care, la domiciliul unui bărbat, de 38 de ani, persoană fizică care nu este autorizată pentru a deține sau desfășura operațiuni cu articole pirotehnice, au fost identificate 3.070 de articole cu conținut pirotehnic și 51 de baterii pentru jocuri de artificii de diferite categorii, interzise a fi deținute în spații neautorizate. În același spațiu în care erau depozitate articolele pirotehnice, au fost identificate și alte bunuri din categoria cosmetice, îmbrăcăminte și igiena personală, sigilate, respectiv 600 litri de șampon, 1.296 creioane cosmetice, 800 de baterii, 355 aparate de ras și rezerve, 600 de perechi de ciorapi și 180 de perechi de pantaloni de damă, marfă achiziționată fără documente de proveniență, în scopul comercializării.

Pe raza localității Bâlteni, la două imobile aparținând unui localnic, au fost identificate 151.350 de articole cu conținut pirotehnic și 447 baterii de artificii, interzise a fi deținute în spatii neautorizate. Atât articolele pirotehnice, în greutate totală de 2.650 kg, în valoare de peste 66.000 lei cât și produsele cosmetice, de îmbrăcăminte și cele de igiena personală deținute fără drept, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept” se arată într-un comunicat de presă.

IPJ Gorj a comunicat şi că polițiștii din Novaci s-au sesizat cu privire la faptul că o femeie, de 51 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia ar comercializa articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni, fără a fi autorizată în acest sens. În urma unei percheziții, la locuința femeii au fost găsite 8.252 de petarde și artificii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here