Ultima Ora

10:26 Meciul Halep- Mertens, de la ora 02.00

Organizatorii de la Australian Open au stabilit ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Elise Mertens, din faza optimilor de finală de la Australian Open. Meciul a fost programat pe Rod Laver Arena, în deschiderea zilei de luni, de la ora 02:00.

Simona Halep a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4, în turul 3 al primului turneu de Mare Şlem din 2020 şi s-a calificat în săptămâna a doua la Australian Open, acolo unde se va duela cu Elise Mertens. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, iar statistica este de partea jucătoarei din România, a câştigat de două ori (la Madrid şi la Roland Garros, în 2018) şi a pierdut o singură dată (la Doha, în 2019).

„Am jucat de câteva ori, cred că la French Open ne-am întâlnit. Am jucat o dată şi la Madrid, şi la Doha. Am jucat de multe ori şi e suficient pentru a şti cum joacă şi ce am de făcut împotriva ei. Nu m-am gândit încă la acest meci, ca să fiu sinceră, pentru că este prea din scurt. Dar voi fi pregătită pentru meci şi trebuie să lupt. Chiar dacă va juca grozav, voi fi acolo gata să joc. Dacă îmi aduc aminte am avut set şi break (n.r. în finală la Qatar Open), cred că se luptă până la final, nu renunţă niciodată. Şi face meciuri bune, joacă în viteză, aproape de linia de fund”, a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here