Ultima Ora

10:26 Începe lupta pentru promovarea în Liga Florilor

Echipa de handbal de feminin senioare a CSM Târgu-Jiu a reuşit, în premieră, calificarea la turneul final de promovare în Liga Florilor. Elevele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor da prima bătălie pentru promovare împotriva echipei Știința București. Meciul este programat pentru astăzi, de la ora 18.40, în Sala Sporturilor din comuna prahoveană Blejoi.

La turneul final, care va fi găzduit în acest sfârşit de săptămână, în perioada 14-16 mai, de Sala Polivalentă din Blejoi vor participa echipele CSM Târgu-Jiu, Corona Braşov, CSM Deva, HCF Piatra Neamţ, CSM Roman, CSU Ştiinţa Bucureşti, CSU Oradea şi CSU Neptun Constanţa.

Chiar dacă a fost sezon atipic, desfăşurat în sistem turnee din cauza pandemiei COVID-19, formaţia gorjeană, la doar al doilea sezon în Divizia A, a avut un parcurs excelent. Handbalistele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache au înregistrat 11 victorii consecutive și au obţinut dreptul de participare la turneul celor mai bune 8 echipe din Divizia A.

Gorjencele au ca obiectiv promovarea în Liga Florilor. CSM Târgu-Jiu va trebui să câștige două partide la turneul ce debutează, vineri, la Ploiești, pentru a reuși promovarea.

Comment here