Ultima Ora

10:25 Teren revenit în patrimoniul municipalității

Terenul, pe care este amplasată baza sportivă a Școlii Gimnaziale “Sfântul Nicolae”, a fost preluat în patrimoniul Municipiului Târgu-Jiu.

Suprafața de teren în cauză a fost câștigată în instanță de actualul proprietar încă din anul 2006, în această perioadă municipalitatea fiind obligată să achite sume considerabile pentru ca unitatea de învățământ să poată folosi baza sportivă.

Alin Sulea, directorul unității de învățământ a făcut demersuri, la Primăria Târgu-Jiu, încă din anul 2017, pentru ca municipalitatea să se adreseze instanței în ceea ce privește baza sportivă. Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a confirmat preluarea terenului.

“Avem, aici, o unitate de învățământ modernă, unde am investit foarte mult pentru extindere și dotări și care merită o baza sportivă cu terenuri sintetice, așa cum îmi doresc pentru toate școlile din oraș! Este o investiție în viitor, în educația copiilor noștri” a declarat edilul.

”Conducerea Școlii Gimnaziale “Sfântul Nicolae” apreciază că autoritățile locale au în continuare planuri de a face investiții de modernizare a unității de învățământ” se arată într-un comunicat de presă, transmis de unitatea de învățământ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here