Sportive

Primul meci televizat. CSM Târgu Jiu – Gloria Bistriţa, sâmbătă, ora 17:30

CSM Târgu-Jiu se pregăteşte pentru una dintre cele mai dificile confruntări din acest tur de campionat. Sâmbătă, 14 ianuarie, la Târgu-Jiu vine Gloria Bistriţa, una dintre cele mai puternice echipe din handbalul românesc, care are obiective importante în acest sezon din Liga Florilor. Partida contează pentru etapa a-12-a şi va începe la ora 17.30.

După calificarea senzaţională în turul următor al Cupei României, echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache revine, sâmbătă, pe parchetul Sălii Sporturilor. Gorjencele vor avea parte de un examen destul de dificil, de această dată în Liga Florilor, contra formaţiei Gloria Bistriţa.

În ciuda palmaresului şi a componenţei lotului Bistriţei, handbalistele de la CSM Târgu Jiu sunt hotărâte să se lupte cu mult mai titrata adversară. Perioada excelentă prin care trece echipa pregătită de Liviu Andrieş a adus un plus de încredere în vestiarul echipei.

”Suntem pregătite pentru acest meci, aşa cum am fost pregătite şi pentru celelalte partide. Am creat la Târgu Jiu o echipă, cu un nucleu bine sudat. Jucăm acasă şi avem şi suporterii alături de noi, care sunt în număr din ce în ce mai mare, de la meci la meci, şi suntem pregătite să ne batem cu oricine. Nu ştiu cât de mult contează că partida este televizată, noi oricum jucăm să câştigăm, pentru că la noi acasă vrem să fim nişte luptătoare şi cred că le va fi foarte greu adversarelor noastre de la Bistriţa. Ştim că Bistriţa este o echipă solidă, dar şi celorlalte echipe tari din campionat, Vâlcea sau Cisnădie, le-am pus probleme şi chiar am câştigat cu unele dintre ele. Sunt sigură că în acest meci grupul va face diferenţa. Suntem pregătite să ne batem cu Bistriţa, pentru asta venim în fiecare zi aici şi ne antrenăm. Am avut emoţii la început de campionat, când eram o echipă nou-promovată, dar acum cred că aceste emoţii s-au dus, dar la cum arată clasamentul acum, nici nu mai contează că suntem o echipă nou-promovată” a declarat Florenţa Ilie, extrema CSM-ului.

În premieră de la promovarea CSM Târgu-Jiu pe prima scenă a handbalului românesc, un meci este transmis în direct de la Târgu-Jiu. Partida dintre CSM Târgu Jiu şi Gloria Bistriţa va fi transmisă în direct de postul de televiziune Pro Arena, care deţine drepturile de televizare a partidelor din Liga Florilor. 

Comment here