Ultima Ora

10:25 ”Imperiul leilor” a aterizat la Barza

Fondatorul Clinicii Regina Maria, Wargha Enayati și Cristina Bâtlan, proprietara magazinelor Musette, au aterizat, joi dimineață, pe aerodromul din comuna Dănești, ce aparține omului de afaceri Mihai Merlușcă.

””Imperiul leilor” a aterizat la Târgu-Jiu, Aerodrom Barza. Dr Wargha Enayati, fondatorul reţelei private Regina Maria, împreună cu Cristina Bâtlan (Musette), vor dezvolta afacerea, în zona noastră a tânărului gorjean Eduard Fariseu (Opvarmning). Mulțumim Eduard, avem nevoie de cât mai mulți tineri ca tine. Ne bucurăm că această nebunie a noastră, Aerodrom Barza, este din ce în ce mai mult utilizat și sprijină Gorjul gratuit” este mesajul postat pe pagina de Facebook a aerodromului.

Gorjeanul Eduard Fariseu este pasionat de energia regenerabilă lucru care l-a determinat să-și concentreze atenția spre soluții de încălzire a locuințelor 100% ecologice. Tânărul a fondat Opvarmning, companie producătoare de peleți și brichete din rumeguș, cu sediul la Telești. E în afacere alături de tatăl său, care i-a fost mentor în domeniul businessului. În 2021 a avut o cerere de 3.000 de tone de peleți și 200 de tone de brichete, însă din cauza capacității de producție reduse, încasările au fost mai mici cu 70%. Intuiește că în 2022 va avea o cifră de afaceri de 1,3 milioane de euro și un profit de 600.000 de euro. Din acest an are ca parteneri marile magazine de retail.

Eduard a reușit să convingă doi dintre ,,Lei” să îi acorde 250.000 de euro pentru 25% din afacerea sa.

Comment here