Ultima Ora

10:25 Alexandru Berca a semnat cu CSM. Va juca şi sezonul viitor la Târgu-Jiu

Alexandru Berca și-a prelungit contractul cu CSM Târgu-Jiu, anunță site-ul oficial al clubului. Căpitanul echipei de baschet a semnat pentru un sezon cu echipa antrenată de Claudiu Alionescu.

”Am ales să semnez cu CSM Târgu-Jiu pentru că sunt foarte încântat de oamenii din club și de publicul de la Târgu-Jiu. Am semnat cu inima deschisă și abia așteptam să fac acest lucru și apoi să pot să pășesc din nou pe parchetul „casei” mele. Orașul Târgu-Jiu merită să vadă baschet, handbal, fotbal și nu doar atât, pentru că este un oraș cu un foarte mare potențial din punct de vedere sportiv, iar acest lucru s-a văzut și după ce au dispărut echipe sau după perioada grea de pandemie. Nu a renunțat nimeni, iar oamenii potriviți au ajuns la momentul potrivit în fruntea acestui club, pentru a putea avea continuitate sportul la Târgu-Jiu” spune Berca.

Baschetbalistul a semnat pentru un an cu CSM Târgu-Jiu.

”Am semnat pe un an, un an care zic eu că o să fie foarte bun. Acest club are șansa să se dezvolte și văd că o face foarte bine, nu doar eu văd asta, ci toată lumea! Pentru începutul unei povești arată foarte bine, nu cred că am auzit pe nimeni să se plângă de ceva aici, atât la baschet, cât și la handbal. Totul a mers bine și cred că o să fie și mai bine, mai ales că acum toți suntem motivați și mai mult, după ce am văzut cât de greu este fără ceea ce iubești să faci. Să stai în carantină, izolare, stare de urgență, să nu ai voie să faci nimic colectiv, organizat, este foarte greu. Cred că aceste aspecte și-au pus amprenta pe tot ceea ce înseamnă motivație” mai spune jucătorul.

Alexandru Berca este multiplu campion şi medaliat la toate categoriile de vârstă la nivel juvenil cu CSS Târgu-Jiu, unde și-a început cariera. A debutat la nivel de seniori la Energia şi a mai trecut prin curtea titratelor echipe CSU Piteşti şi U BT Cluj. A evoluat și pentru ACS Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here