Ultima Ora

10:24 Un tânăr din Plopșoru a fugit de polițiști dar a făcut accident

Polițiștii din Turceni au urmărit, joi, un tânăr șofer din Plopșoru care a refuzat să oprească, ba din contră, a mărit viteza de deplasare. Într-o curbă, tănărul, care consumase alcool, a pierdut controlul direcției, ieșind de pe partea carosabilă.

”La data de 21 mai a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe DE 79, din direcția oraș Rovinari – oraș Filiași, și întrucât acesta nu a oprit, mărind totodată viteza de deplasare, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, cu autospeciala din dotare, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Într-o curbă, conducătorul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă.

A fost identificat conducătorul auto, un tânăr, de 26 de ani, din comuna Plopșoru, precum și un pasager de 29 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului cei doi tineri nu au suferit leziuni sau vătămări. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanțe” a informat Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here