Ultima Ora

10:24 Un cunoscut șef de instituție se pensionează

Comisarul-șef de poliție Ștefan Țacu, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj, își anunță retragerea din activitate.

”Azi, 07 ianuarie 2022, închei o activitate extraordinară în slujba patriei și a locuitorilor județului Gorj. Mi-am asumat cu drag această responsabilitate și am făcut-o cu multă pasiune. Dacă ar fi să aleg din nou această profesie, aș alege-o cu sufletul deoarece am iubit oamenii și am avut un contact direct cu aceștia.

Mă simt mulțumit și împlinit datorită conexiunii puternice pe care am experimentat-o în toată această perioadă dedicată profesiei de polițist în cursul acestor ani, marea majoritate a oamenilor cu care am colaborat au fost de bună credință iar acest lucru ne-a ajutat pe fiecare în parte, aceștia găsind în serviciul nostru înțelegere și un sprijin legal.

Doresc să le mulțumesc colegilor mei pentru relaționarea optimă și lucrul în echipă, pentru toleranță, etică și flexibilitate, iar, nu în ultimul rând, pentru responsabilitate si conștiinciozitate. Vreau să mă bucur, în următoarea perioadă, de familia mea întrucât profesia de polițist a impus foarte multe reguli și restricții. Cu speranța unui viitor mai bun, vă asigur ca voi rămâne un om obișnuit, într-o lume plină de oameni buni și același om prietenos cu un puternic respect pentru oameni. Cu deosebita stima, comisar-șef de poliție ȚACU ȘTEFAN” a transmis Țacu pe pagina de socializare.

Comment here