Ultima Ora

10:24 Târgujiancă, păcălită de o ghicitoare din Craiova. I-a furat bijuteriile

O ghicitoare din Craiova a păcălit-o pe o târgujiancă, promițându-i că-i va rezolva problemele în dragoste, și i-a furat bijuteriile, în valoare de 1600 de lei, anunță Poliția Gorj.

La data de 4 decembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, de o femeie de 41 de ani, din localitate, despre faptul că, a fost indusă în eroare de o persoană necunoscută, care, sub pretextul că îi va rezolva problemele personale și sentimentale, i-a solicitat să așeze bijuteriile pe care le deține, respectiv, 3 inele și o pereche de cercei, într-o batistă și să nu o deschidă decât după 30 de minute. După acest interval de timp, femeia a realizat că i-au fost sustrase bijuteriile, fiindu-i creat un prejudiciu în valoare de 1.600 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. În urma cercetărilor efectuate, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, au identificat, ieri, o femeie de 38 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, bănuită de săvârșirea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, intervenind împăcarea părților.

Comment here