Ultima Ora

10:24 Tânăr șofer din Săulești, cu mașina în stâlp

Un tânăr șofer din Săulești, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, azi-noapte.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 25 de ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un autoturism, pe DS Purcaru, a părăsit partea carosabilă și a izbit un stâlp de electricitate, doborându-l. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autoturism, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului. De asemenea, tânărul a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 500 lei, pentru nerespectarea restricțiilor privind orarul de deplasare, impuse pe perioada stării de alertă” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here