Ultima Ora

10:24 Ce au făcut doi indivizi băuți din comuna Dănciulești

Doi indivizi din Dănciulești, aflați sub influența băuturilor alcoolice, le-au dat bătăi de cap polițiștilor, sâmbătă. Aflați într-un autoturism, aceștia n-au oprit la semnalele polițiștilor iar, ulterior, au abandonat mașina pe un drum lateral.

”Sâmbătă, 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul 112 de un localnic, din comuna Dănciulești, despre faptul că, pe raza localității, ar circula un autoturism, al cărui conducător auto este posibil să fie băut.

Polițiștii au identificat în trafic un autoturism care nu a oprit la semnalele regulamentare ale agenților de poliție, continuându-și deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat polițiști pe un drum lateral pe raza comunei Dănciulești. Continuând cercetările în zonă, în liziera pădurii, la aproximativ 40 metri de autoturism , au fost identificați doi bărbați, de 19 și 38 de ani, din comuna Dănciulești, care au refuzat să precizeze cine a condus autoturismul.

Inițial, cele două persoane au refuzat să fie testate cu aparatul etilotest, dar în timp ce erau conduse la spital pentru recoltarea de probe biologice, au fost de acord cu testarea. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul celor doi au rezultat alcoolemii de 1,1 mg/l și 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului” anunță IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here