Ultima Ora

10:24 Buduran a demisionat

Alexandru Buduran a demisionat, joi seară, din funcția de director al Sistemului de Gospodărire al Apelor Gorj. Anterior, deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, îi ceruse să facă acest gest, după ce a implicat Partidul Național Liberal în scandalul legat de cabana sa de la Rânca.

„Aseară mi-am prezentat demisia din funcția de Director al SGA Gorj. A fost înaintată Directorului ABA Jiu Craiova. Am înștiințat și pe domnul prefect al Județului Gorj și pe președintele PNL Gorj. Nu am fost obligat să îmi dau demisia, a fost hotărârea mea, așa e cel mai bine“ a declarat Buduran.

Un întreg scandal a izbucnit după ce, luni, ITM Gorj i-a aplicat o amendă de 140.000 de lei lui Buduran pentru faptul că au fost găsiți angajați ai SGA Gorj lucrând, la negru, la cabana sa de la Rânca. Alexandru Buduran a susținut că angajații făceau doar curățenie și că a picat la mijlocul ”frecușurilor din cadrul PNL Gorj”, pentru că a fost susținut de aripa Vâlceanu-Leuștean să acceadă la conducerea instituției.

antabuse

Comment here